Styre og kontaktpersoner


Eivind Hoff Elimari foto Ole Christian Klamas zoom mtime20200506121639

Eivind Hoff-Elimari (styreleder)

Eivind Hoff-Elimari er ordfører på Nesodden (MDG) og spesialrådgiver i Forskningsrådet.

Ellen Munden Paalgard mtime20200624221215

Ellen Munden Paalgard (styremedlem)

Ellen Munden Paalgard er biolog og har jobbet som journalist og i miljøbevegelsen. Hun jobber med bærekraftig forbruk som fagrådgiver i Naturvernforbundet.

Foto Jon Petter Thorsen Aptum DSC 8800

Erik Lunde (styremedlem)

Erik Lunde er generalsekretær i Strømmestiftelsen, teolog og forfatter, har ledet KrFs programkomité og vært konstituert statssekretær i Barne- og familiedepartementet.

WEB mailiss solheim 1 foto ihne pedersen

Mailiss Solheim-Åkerblom (styremedlem)

Mailiss Solheim-Åkerblom er leder i Rødt Bergen og medlem i Rødts miljø- og næringspolitiske utvalg. Hun har bakgrunn som teolog, musikk- og kulturjournalist og jobber nå som regionsekretær i Rødt.

Marit Gjelsvik 3

Marit Linnea Gjelsvik (styremedlem)

Marit Linnea Gjelsvik er samfunnsøkonom og jobber med politikkutvikling i LO-forbundet Handel og Kontor. Hun har bakgrunn fra SSB og NRK.

Naomi Ichihara Rokkum 1 HD

Naomi Ichihara Røkkum (styremedlem)

Naomi Ichihara Røkkum er fagsjef i Norsk Eiendom og nestleder i Oslo Venstre. Hun har bl.a. vært politisk rådgiver for klima- og miljøminister Ola Elvestuen og vært leder for Norges Venstrekvinnelag.

Vibeke Koehler Foto av Eivind Senneset 1

Vibeke Koehler (styremedlem)

Vibeke Koehler er daglig leder for Bærekraftige liv. Hun jobber også som tekstforfatter, språk- og manuskonsulent, redaktør, dramaturg og regissør. Hun er grunnlegger av Arabisk filmfest i Bergen.