Styre og kontaktpersoner


Eivind Hoff Elimari foto Ole Christian Klamas zoom mtime20200506121639

Eivind Hoff-Elimari (styreleder)

Eivind Hoff-Elimari er varaordfører på Nesodden (MDG) og spesialrådgiver i Forskningsrådet.

WEB mailiss solheim 1 foto ihne pedersen

Mailiss Solheim-Åkerblom (styremedlem)

Mailiss Solheim-Åkerblom er leder i Rødt Bergen og medlem i Rødts miljø- og næringspolitiske utvalg. Hun har bakgrunn som teolog, musikk- og kulturjournalist og jobber nå som regionsekretær i Rødt.

Espen Mortensen 6114

Malin Jacob (styremedlem)

Malin Jacob er fagleder i den marine kompetansebedriften SALT Lofoten, og jobber til daglig med å ta vare på hav og kyst. Hun har lang fartstid fra miljøbevegelsen, og er medlem av partiet SV.

Marit Gjelsvik 3

Marit Linnea Gjelsvik (styremedlem)

Marit Linnea Gjelsvik er samfunnsøkonom og jobber med politikkutvikling i LO-forbundet Handel og Kontor. Hun har bakgrunn fra SSB og NRK.

Image

Marit Kristine Vea (styremedlem)

Marit Kristine Vea er i dag miljøpolitisk talsperson og nestleder i Venstres bystyregruppe i Oslo. Hun har tidligere jobbet i blant annet Framtiden i våre hender, ZERO, som byrådssekretær for Guri Melby da hun var miljøbyråd i Oslo, og som politisk rådgiver for Ola Elvestuen da han var klima- og miljøminister.

DSCF5823

Tor Punsvik (styremedlem)

Tor Punsvik er utdannet naturforvalter med 40 års erfaring fra miljøforvaltningen. Han har bred erfaring fra et livslangt engasjement i miljøbevegelsen organisasjoner og har skrevet en rekke bøker om naturforvaltning. Han sitter i redaksjonen til Villreinen, i styret til La Naturen Leve og i SVs miljøpolitiske utvalg for Agder.

Vibeke Koehler Foto av Eivind Senneset 1

Vibeke Koehler (styremedlem)

Vibeke Koehler er daglig leder for Bærekraftige liv. Hun jobber også som tekstforfatter, språk- og manuskonsulent, redaktør, dramaturg og regissør. Hun er grunnlegger av Arabisk filmfest i Bergen.