Personvern og informasjonskapsler


Personvernerklæring

Personvernerklæring for Tankesmia Pan. Sist oppdatert: 30.04.2021

1. Om nettstedet tankesmiapan.no

Nettstedet tankesmiapan.no drives av foreningen Tankesmia Pan (org.nr. 918840935). Formålet med nettsiden er å tilgjengeliggjøring informasjon om Pans virke i, tråd med foreningens formålsparagraf:

Foreningen skal bidra til grønn politisk tenkning i Norge. Den har som målgruppe alle som mener klima- og miljøutfordringene skaper grunnleggende politiske konfliktlinjer i vår tid og som er interessert i en grønn ideologi kjennetegnet av økologisk tankegang, sosial rettferdighet, ikkevold, grasrotdemokrati og respekt for mangfold. Den skal være partipolitisk uavhengig.

Foreningens virksomhet er av allmennyttig, ideell og politisk karakter og skal ikke ha økonomisk vinning for medlemmene eller andre som formål.

Databehandlere for Pans nettsider:

Pans nettsider er laget med Craft CMS og er lagret hos ProISP.

Google Analytics

Med bruk av analyseverktøyet Google Analytics får vi blant annet informasjon om hvilke sider som er besøkt og hvordan brukerne navigerer mellom disse, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke enheter som benyttes på nettstedet. Google LLC er leverandør av Google Analytics, og databehandler for statistikken som samles inn. Pan er databehandlingsansvarlig, og bestemmer hvilke opplysninger som samles inn og sendes til Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

2. Økonomiske bidragsytere

Ønsker du å støtte Pan som privatperson kan du bli Pan-venn og gi et gavebeløp en gang i måneden. Du kan når som helst stoppe giveravtalen ved å ta kontakt med Pan.

Pan bruker PayPal som plattform for faste gaver, og PayPals regler for personvern gjelder. Pan har kun informasjon om navn og epostadresse til givere, og denne informasjonen eller informasjon om at du er giver deles ikke med andre.

Formålet med å lagre informasjonen:

Formålet med lagring er å sikre trygg betaling, takke givere og informere dem om Pans virke og resultater.

Du kan fortsatt reservere deg mot henvendelser fra oss dersom du ønsker det, ved å ta kontakt per epost eller telefon.

3. Dine rettigheter

Dersom du ønsker at informasjon om deg slettes kan du når som helst ta kontakt med Tankesmia Pan og be om det.

Kontaktinformasjon:

info@tankesmiapan.no

+47 95 42 95 17